Tábor skautů a skautek Netolice 2018

Ahoj,

letošní tábor se rychle blíží a proto vám přinášíme bližší pokyny k němu. Veškeré pokyny, informace, tiskopisy i odpovědi na případné dotazy, obdržíte na posledních schůzkách. Pro ty, kteří se posledních schůzek nezúčastní, přikládám nezbytné dokumenty níže. Jen připomínám, abyste nezapomněli zaplatit poplatek za tábor do 28.6.2018. (Pokud ještě někdo neodevzdal přihlášku tak je tady: Přihláška – tábor)

POZOR! Prosíme rodiče o pomoc se stavěním tábora v sobotu 30.6. od 9:00 do cca. 12:00. Potřebujeme pomoci hlavně se sestavením a sešroubováním konstrukcí stanů. (Pokud si chcete vzít vlastní klíč, tak je to velikost 10).


Nezbytné dokumenty:

  1. Co si vzít s sebou? (ZDE co s sebou)
  2. Prohlášení o bezinfekčnosti (ZDE bezinfekcnost)
  3. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte (ZDE posudek)

Při příjezdu na tábor tedy nezapomeňte odevzdat:

  • odstřižek z dokumentu „Co si vzít na tábor – Netolice 2018“
  • potvrzení o bezinfekčnosti (nesmí být starší 1 den)
  • kartu pojištěnce
  • posudek o zdravotní způsobilosti dítěte na zotavovací akci a škole v přírodě potvrzený lékařem (bez tohoto posudku se nelze zúčastnit tábora!)

Oblečení na hru (třicátá léta)

  • Na letošní tábor budete mimo jiné potřebovat dobové oblečení z třicátých let minulého století. Tak poproste babičky a dědečky, aby prohledali půdy a skříně, a nějaký ten kousek vám věnovali. Například: vlněné ponožky, polobotky nebo kecky, kraťasy, košile, kšandy, baret, bekovka, zmijovka, rádiovka, staré sako nebo svetr atd. Jako inspiraci můžete zhlédnout některý díl seriálů Četnické humoresky, První republika a nebo filmy Páni kluci a Knoflíková válka.
  • Při výběru oblečení počítejte s tím, že tábor se odehrává v létě, doporučujeme tedy spíše letní oblečení. Oblečení na hru, které má příliš mnoho vrstev není příliš vhodné a patrně se při hře velmi zapotíte 🙂 .

Adresa do Netolic

Skautský tábor  Jičín
Netolice
507 43  Sobotka

                                                                                                                                                        Vojta Prášek (Persil)