Jičín – město pohádky

Tak jako každý rok, i letos se zúčastníme festivalu Jičín – město pohádky.

Od čtvrtka 12.9. do soboty 14.9. budeme v tvůrčí dílně pod správou Nadačního fondu Jičín – město pohádky pomáhat mladším dětem s vyráběním. Letos budeme mít dílnu na vyrábění maket zbraní z kartonu. Dílna bude probíhat v tyto dny od 9:00 do 17:00.

Na schůzce 5.9. jsme si domluvili rozpis služeb. Zároveň jste dostali omluvenky do školy. Připomínám, že bez podpisu rodiče je omluvenka neplatná!

Pokud je v této tabulce něco špatně (jste napsaní na čas, kdy přijít nemáte, nejste tam vůbec atd.), ozvěte se mi co nejdříve (kontakt níže) a napravíme to. 

Sraz bude každý den ráno mezi 8:45 a 9:00 před Farskou zahradou (vedle vchodu do zámeckého parku z náměstí). Toto neplatí v sobotu, kdy bude sraz v 8:45 před Valdickou Bránou ze strany od Žižkova náměstí (tam jak je cukrárna u Itala).

Během dne choďte přímo do Farské zahrady, kde nás naleznete u jedné z dílen. Pokud nás nebudete moct najít, zavolejte mi (kontakt níže). Zde je Farská zahrada: https://mapy.cz/s/pevecotuza

Jedná se o skautskou akci, proto na sobě neustále budete mít skautský kroj, nebo střediskové (oddílové) tričko, či v případě chladného počasí alespoň skautský šátek.

Každý pomocník, který je uveden v rozpisu služeb výše, má nárok na volnou vstupenku na sobotní den festivalu (která ho opravňuje ke vstupu na uzavřené náměstí). Během soboty si pro ně budete chodit ke mně. Bude to fungovat tím způsobem, že mi zavoláte na telefon (uvedený níže) a řeknete, že na mě čekáte před Valdickou Bránou ze strany od Žižkova náměstí (tam jak je cukrárna u Itala) a já tam během 5 minut přijdu a dám vám volnou vstupenku. Pro vstupenky si choďte nejdéle do 14:00!

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo připomínky před akcí, klidně mi napište na mail. Během JMP si prosím uložte mé telefonní číslo, abyste mi mohli zavolat, až si půjdete pro vstupenky, nebo pokud by nastala nějaká neočekávaná situace.             

                                                            Vojtěch Prášek (Persil) – vedoucí oddílu RaR

                                                                                   Tel. 604687500

                                                                                   Email: [email protected]