První online schůzka 29.10.


Deprecated: Funkce wp_get_loading_attr_default je od verze 6.3.0 zastaralá! Místo toho použijte wp_get_loading_optimization_attributes(). in /home/vu011367/www/wp-includes/functions.php on line 6078

Už nyní víme, že schůzky budou z důvodů obecně známých nejdříve v prosinci.

Jelikož je to dlouhá doba a zároveň nikdo z nás neví jak dlouhá vlastně ve skutečnosti bude, máme pro vás připravený náhradní program.

Online schůzka (hra) 29.10.2020

Ve čtvrtek 29.10.2020, bude od 16:30 do 18:00 online schůzka celého oddílu. Její náplní bude soutěž mezi družinami a členy oddílu, která bude spočívat v luštění šifer, hledání informací na internetu a vzpomínání na akce v uplynulém roce. Nikde se nebudete muset přihlašovat stačí být ve čtvrtek 29.10.2020 v 16:30) zde:

https://meet.jit.si/SkautJC.

Nějaké informace ke schůzce se tady na webu ještě objeví, ale nebudete na ni potřebovat nic kromě počítače s internetem.

Nápady co dělat doma

Spolu s ostatními vedoucími jsme se rozhodli pro Vás vytvořit postupně aktualizované místo, kam budeme umísťovat tipy jak zahnat nudu a trudomyslnost. My všichni teď společně čelíme něčemu novému. Právě proto zkusme využít nově nabitý čas ke zkoušení nových věcí.

Zároveň vás všechny prosím abyste dodržovali všechna platná hygienická opatření, pomůžete tím všem vrátit se co nejdříve k normálnímu životu.