Přihlašování na tábor Netolice 2023

Vážení rodiče skautů a skautek, 

letní tábor v Netolicích (1 – 15. 7. 2023) se rychle blíží, pokud má Vaše dítě zájem se zúčastnit tábora, prosíme o vyplnění přihlášky podle instrukcí níže do 31. 5. 2023.

Letos přihlašování na tábor proběhne nově prostřednictvím elektronického systému SKAUTIS. Každému z Vás přijde 12. 5. 2023 na email automaticky generovaný odkaz na přihlášku na tábor. Zkontrolujte případně spam. Vyplňování by nemělo být složité, pokud by ale nastaly jakékoliv komplikace (například nepřišel vám email), neváhejte se na mě obrátit na email ([email protected]) nebo lépe na telefon (604687500).

Veškeré informace k táboru (co s sebou, pokyny k příjezdu a odjezdu apod.) naleznete na jednom místě zde na webu v sekci „Tábor„.

Pro letošní rok si dovolím speciálně upozornit, že každý účastník by měl mít na celotáborovou hru staré společenské oblečení (stará sukně, sako, šaty, kravata apod.) a dále papírový lampion libovolné barvy a tvaru (dostupný v každém papírnictví).

Dále upozorňuji rodiče na možnost příspěvku od zdravotních pojišťoven na dětské tábory: https://crdm.cz/clanky/aktuality/kde-ziskat-prispevek-na-letni-tabor-2023/

S přáním hezkého víkendu

Vojtěch Prášek

zástupce vedoucího střediska

Junák – Český skaut, středisko Brána Jičín, z.s.