Nové webové stránky střediska

Pojďte se v rychlosti seznámit s fungováním nových webových stránek střediska, které budeme používat jednak jako informační kanál pro členy, tak i pro širokou veřejnost.

Aktuality – přehled změn

Novinky a aktuality naleznete hned na úvodní stránce, jsou seřazeny od nejnovějších shora. Jednotlivé příspěvky jsou rozdělené do kategorií podle oddílů. Pomocí tlačítek nad aktualitami můžete snadno a rychle filtrovat Vámi preferovaný oddíl.

Dále jsou oddíly rozdělené pro snadnější přehlednost taktéž barevně a v některých případech budeme s barvami na stránkách více pracovat:

  • Vlčata a světlušky
  • Skauti a skautky
  • Roveři a rangers

Kalendář akcí

Veškeré střediskové akce jsou nově zobrazeny v Google kalendáři, obsahující celkem 4 podkalendáře. Každý oddíl má svůj kalendář a jsou rozlišeny podle barev výše – můžete si přidat i do Vašeho kalendáře a sledovat jen ten, který opravdu chcete.

Velmi doporučujeme přidání tohoto kalendáře do Vašeho kalendáře – budete mít přehled o všech aktivitách na jednom místě.

Informace o oddílech

Představení činnosti oddílů naleznete ve stručnosti v záložce Oddíly. Veškerou činnost oddílů nelze na pár stránkách pokrýt – dělají toho opravdu mnoho.

Tábořiště Netolice a Skautský srub Jičín

Obě základny naleznete ve stejnojmenné záložce – obsahují převážně informace pro zájemce o rezervaci pobytu a to především našeho srubu na Čeřovce.

Veškeré rezervace ze starých střediskových stránek jsou zachovány. Změnila se podoba rezervačního formuláře a obě stránky základen obsahují aktualizované fotografie.

Pro rodiče

V této sekci naleznete spoustu užitečných informací o přihláškách, skautském kroji či potřebném vybavení na schůzky a výpravy.

Přihlášku mladšího člena lze nyní vyplnit na počítači a až poté vytisknout se všemi údaji (odpadá nutnost vyplňovat ručně)

Fotogalerie

Zde nedošlo k téměř žádným změnám – fotografie uchováváme i nadále na Zoneramě, hesla jsou beze změny. Jedinou novinkou je převedení veškerých fotografií vlčat a světlušek na novou Zoneramu, na čemž usilovně pracujeme.

Podporují nás

Nová stránka obsahující loga podporovatelů a sponzorů střediska. Děkujeme a těšíme se na případné přírůstky na této stránce!

Kontakt

Stránka prošla kompletní revizí – kontakty jsou nyní rozděleny do dvou kategorií:

  • Vedoucí oddílů
  • Středisko

Kontakty taktéž obsahují fotografie jednotlivých vedoucích a činovníků střediska.

Přihlášení

Slouží pro přihlášení do administrace webu – dostupné i přes skautIS. Pouze pro členy vedení střediska a oddílů.

Pro vedoucí

Jak již název napovídá, stránka určená vedoucím oddílů a střediska – obsahuje důležité informace k činnosti. Dostupná po přihlášení přes skautIS.

Josef Hádek – správce webu
pro jakékoliv dotazy se na mne neváhejte obrátit, viz kontakty